Product was successfully added to your shopping cart.
  • 0

    Du har ingen varer i handlekurven.

Vilkår

Foretaksinformasjon
Foretaksnummer: 958749686, Krangnes Motor
Kontaktdetaljer:
Lade alle 4, 7041 Trondheim, mail@krangnesmotor.no, tlf: 73 52 15 15
Krangnes Motor ble etablert i 1990 . Vi har hatt butikk i Lade alle 4 med nye og brukte mc deler, samt verksted siden 1998. Vi har et stort delelager her i butikken.
Priser:
Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.
Forbehold:
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!
Salgs- og leveringsbetingelser
Ekspedering av ordre:
Orderen vil vanligvis bli behandlet samme dag som den kommer inn.
Leveranse:
Vanligvis vil varene sendes fra oss samme dag som ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil dere få beskjed. Vanlig leveringstid på varer vi ikke har inne er 3 – 8 dager.
Frakt:
Vi sender varene pr post. Kostnader forbundet med frakt er kr 99,-, fri frakt over 2000,- kr
Betaling:
Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.
Personopplysninger:
Krangnes Motor behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.
Kortinformasjon:
Når du handler hos Krangnes Motor blir betalingen behandlet av Klarna som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.
Rutiner for retur av varer
Reklamasjon:
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Krangnes Motor skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Krangnes Motor vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).
Angrerett:
I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema (som lå vedlagt i forsendelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet.

*Ingen retur på elektriske komponenter!

Garanti:
Garanti i henhold til forbrukerloven.
Merking med logo:
Brukerstedet skal merke nettbutikken tydelig med aktuelle logoer for Visa, MasterCard, Verified by Visa, MasterCard SecureCode. Logoene skal komme til syne på Brukerstedets førsteside, samt i forbindelse med betalingen. Logoene skal ha pekere til www.visa.no og www.mastercard.no.
For flere tips og råd, se:
www.forbrukerombudet.no
www.forbrukerportalen.no
www.lovdata.no